Natuurhuisje op Schiermonnikoog
Unsere UnterkunftFotos Beurteilungen Verfügbarkeit

Dieses niedliche Häuschen für zwei Personen befindet sich am Badweg. Das “Tuinhuisje” liegt tief in einem grossen Garten wodurch man also nicht direkt am Badweg ist.

Neben dem Haus, an der Südseite, ist eine Terrasse mit Gartenmöbeln. Von der Terrasse aus haben Sie eine tolle Aussicht über die Dünen und dem Wasserturm.

Alles in diesem Ferienhaus befindet sich im Erdgeschoss. Der Standort vom “Tuinhuisje” ist perfekt für Wanderer. Sie befinden sich nämlich mitten in der Natur, wobei der Strand, der Wald und das Dorf auf Laufabstand sind.

Sie können sich auch sicher sein vom festen Besuch von den Fasanen des Hauses und Kaninchen.

Keine Haustiere!

Einzelheiten

Anzahl Personen
2
Spülmaschine
Nein
Waschmaschinen
Nein
Kamine
Nein
Badewanne
Nein
Im Dorf
Nein
In Strandnähe
Ja
in der Nähe der Dünen
Ja
Drahtloses Internet
Ja
Smart TV
Ja
Öfen
Nein
spelletjes en sjoelbak
Ja

Unterkunft

Badweg 37 - 9166ND - Schiermonnikoog

Lees hieronder de ervaringen van veschillende gasten. Heeft u ook een referentie? Mail deze dan naar: info@vakantiehuisjeswaddenrust.nl, dan plaatsen wij deze erbij.

Rolf Rodtheut

Wir haben den Urlaub genossen. Die Insel ist so schön und das Ferienhaus hat uns begeistert. Wir wurden herzlich von Herrn Theo Soepboer empfangen.
Hier hat alles gepasst, wir kommen mit Sicherheit wieder.

  • Foto 1 bij review

Ilse Jansen

Een heerlijk weekend gehad in het knusse Tuinhuisje! De communicatie met de familie Soepboer voorafgaand en tijdens ons verblijf was prettig. Toen we onze handdoeken vergeten waren, konden we ook last minute nog een setje huren. Heel fijn!
We komen zeker een keertje terug!

Beatrijs Boersema

Genoten van een ontspannen weekend op Schier in het knusse tuinhuisje. Alles wat je nodig hebt is er, je loopt zo het dorp in of naar zee, een fijne uitvalsbasis op het eiland. Warm onthaal door de eigenaar en we konden gebruik maken van fietsen. Een aanrader!

Werkman

We waren voor de vierde keer te gast in het tuinhuisje na alle tevredenheid. Het zomerse weer zat ook helemaal mee dan. Weer veel gefietst, zwemmen in zee en lekker uit eten geweest deze vakantie. We komen zeker nog eens weer terug. Groeten Gerad en Maria Werkman.

Astrid Van Stek

april 2022. het was weer fijn in het tuinhuisje Fietsen stonden klaar, persoonlijke begroeting en het weer werkte mee.
Tip, leeslampje aan de muur bij de bank, dan is het helemaal een paradijs!

Y Muis

Heerlijk genoten op het eiland van de schitterend mooie natuur, vriendelijke eiland bewoners en relaxte sfeer. Het verblijf in het tuinhuisje was een waar thuiskomen in een rustige gemoedelijke sfeer.
Hartelijke groet, Yvonne uit Rotterdam.

Paula Hoekstra

Wat een mooi tuinhuisje!
Gezellig en neutraal ingericht en prima voor een verblijf voor 1-2 personen. De tuin is rustig en het is oppassen dat je niet op een konijn of fazant staat ????! Het eerste dat ik deed na de eerste nacht (lees: bed testen) was boeken voor volgend jaar! Schiermonnikoog is mijn favoriete eiland en dit huisje is voor mij top!

  • Foto 1 bij review

Daphne Franquinet

Genoten op Schier! Het Tuinhuisje is een fijne woning met comfort. Netjes en gezellig. Kortom heerlijk vertoeven.
Zeker voor herhaling vatbaar!!

G Vriend

Onze kennismaking met Schier en onze gastheer en dan nog het heerlijk, complete knusse Tuinhuisje zijn voor ons redenen nog eens terug te komen.
Ger & Tineke Vriend

Lisanne Reinhoudt

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op Schiermonnikoog. We hebben genoten van de zee, het strand, de duinen, de rust en de ruimte. Het was iedere keer fijn “thuiskomen” in het Tuinhuisje!

Hierunter steht die Verfügbarkeit der Unterkunft. Bitte wählen Sie ein Ankunfts- und ein Abreisedatum, um die Buchungsdetails anzufragen.

12Verfügbare Daten
12Belegt