Back to overview

Ut en Thús

Our accommodationPhotos Reviews Availability

“Ut en Thús” is a classical islander house with a modern interior. The house is situated in the middle of the village of Schiermonnikoog diagonally opposite to the traditional bakery.

Also all the nice restaurants and boutiques of the village of Schiermonnikoog are here in a walking distance. “Ut en thús” is a luxurious holiday home, where the modern interior underlines the old elements of the house.

The house has a view over the old village street “De Middenstreek”. On the ground-floor is a spacious living room with an open kitchen. The living room has a cozy sitting corner with a fireplace. On this floor you can also find a luxurious bathroom with toilet. The whole floor is cast-floor with floor-heating which gives it a calm and warm atmosphere. On the first floor of the holiday house are two bedrooms. The first room has a double-bed and in the other one are two single-beds.

Details

Amount of people
4
Pets allowed
0
Dishwasher
Yes
Washing machine
Yes
Fireplace
Yes
Bath
No
In the village
Yes
near the beach
No
near / in dunes
No
Wireless Internet
Yes
smart tv
Yes
adult bikes available
Yes
Oven
Yes

Location

Middenstreek 15 - 9166LL - Schiermonnikoog

Lees hieronder de ervaringen van veschillende gasten. Heeft u ook een referentie? Mail deze dan naar: info@vakantiehuisjeswaddenrust.nl, dan plaatsen wij deze erbij.

Albert-Jan Willemsen

Heerlijke dagen gehad in een mooie eilanderwoning, die smaakvol is ingericht.
We komen zeker nog een keer terug.

Adrie van Erp

Heerlijke vakantie gehad in twee
Leuke huisjes van Waddenrust.
Klaver 1 en UT en Tuus.
Gastvrije lui die familie Soepboer.

René Spandauw

Alles was zoals beschreven en verliep soepel en ongecompliceerd. Prettig verblijf!

J.A. Wiersma

ongelooflijke tijd gehad, vier dagen in een heerlijk warm huisje, mooi en smaakvol ingericht, we komen gauw weer terug

Ine Van Hugten

We hebben het heerlijk gehad in \"Ut en Thus\" aan de Middenstreek. Een prachtig eilanderhuisje van alle gemakken voorzien en heel sfeervol ingericht. Zelfs het servies is helemaal in stijl. We voelden ons er helemaal \"thus\". Een heerlijke vakantie op een heerlijk eiland....kortom..... een aanrader.

Job Lentjes

Wat een heerlijk plekje. Top locatie. Voor 2e keer afgelopen week. En weer met veel plezier. Ut en Thus is voor ons thuis. Genieten

J Sloot

We hebben een heerlijke \"winter\" week gehad op Schiermonnikoog. Het huisje is geweldig.
Het is mooi ingericht en heel sfeervol. Het ligt midden in het dorp en wij vonden dat er erg veel open was voor de tijd van het jaar. Er was door de vele regenval veel water op de fietspaden, maar dat kon de pret niet drukken. De ijsvorming op het wad en op het strand was een prachtig extraatje deze week.

  • Foto 1 bij review
  • Foto 2 bij review
  • Foto 3 bij review

Dekker

Gezellig modern schoon eilanderhuisje met van alle gemakken voorzien. Het ligt dichtbij alles (supermarkt, kroegen en restaurants) maar nog wel op een rustige locatie. Aardige eigenaar! Ik raad Ut en Thus zeker aan!

Sanne Boog

Wat een heerlijk, fijn en met zorg ingericht huisje. De charme straalt er van af. Het huisje is naast alle gemakken ook voorzien van zekere luxe: er is genoeg keukengerei van goede kwaliteit, een vaatwasser, smart TV en zelfs een wasmachine! Er worden fietsen gratis ter beschikking gesteld. Het is hier heerlijk vertoefen!

Een paar tips:
- Het bedlinnen is verplicht om af te nemen maar de bad- en keukenlinnen zijn optioneel. Best handig om te weten want wij zaten dus zonder handdoeken.
- De enige supermarkt is op zondag dicht in het najaar.
- De bakker was bij ons ook dicht, tot grote teleurstelling!

Wij komen snel terug.

Gerjon Dol

Wij hebben een lang weekend mogen genieten in Ut en Thûs. Prachtig huisje, mooie locatie aan de rand van het centrum en je loopt zo de natuur in. Alles zag er supernetjes uit en wij komen zeker nog een keer terug!

  • Foto 1 bij review

Below you can see the availability of the accommodation. Please select an arrival and departure date to request the booking details.

12Available dates
12Occupied