stoelen-strand-zee

Even helemaal tot rust komen

In één van onze dertien vakantie huisjes op Schiermonnikoog

Hoe ziet jouw vakantie er uit?

Het mooiste eiland van Nederland

Wij van Vakantiehuisjes Waddenrust vinden Schiermonnikoog een heerlijke plek om te zijn. De gezelligheid die je vindt in het dorpje en de kalmte die heerst in de natuur vind je niet op veel plekken. Het is ook deze combinatie die al sinds jaar en dag tienduizenden medeliefhebbers jaarlijks terug brengt naar ons mooie eiland.

De rust en gezelligheid van het eiland zijn voor ons de twee basiselementen die wij terug proberen te laten komen in onze huisjes. Hiervoor zijn we op het eiland voortdurend op zoek naar inspiratie om dit te versterken. Wij denken dat de vakantie huisjes door onze liefde voor het eiland geschikt zijn voor iedereen die net als ons houdt van Schiermonnikoog, jong of oud.

Hieronder kun je verder kennismaken met onze vakantie huisjes.

Theo en Bea Soepboer
Theo en Bea Soepboer
Al 29 jaar trotse eigenaars

Voor ieder wat wils

Schiermonnikoog is een eiland waar vele mensen samen komen. Je vindt er sporters, zon- en strandliefhebbers, vogelspotters, kunstliefhebbers en ga zo maar door. Wij hebben samen met de liefhebbers een lijst gemaakt met unieke tips die je niet aan je voorbij mag laten gaan wanneer je op Schiermonnikoog bent.

Leer schier kennen
Voor ieder wat wils
Voor je op de boot stapt

Voor je op de boot stapt

HIer vind je alles wat je moet weten om jouw vakantie naar Schiermonnikoog soepeltjes te laten verlopen. We vertellen je hoe je de veerhaven in Lauwersoog kunt bereiken (per auto, het openbaar vervoer of op de fiets), hoe je de oversteek regelt naar Schiermonnikoog en hoe je vanaf de haven op Schiermonnikoog bij jouw vakantiehuisje komt.

Lees onze tips
WaddendealMidweek van 3 okt - 7 okt€199€ 265,00
#

bovenkunstfaam

  • 2
  • 0