Schelpen op Schiermonnikoog

Even helemaal tot rust komen

In één van onze twaalf vakantiehuisjes op Schiermonnikoog

Hoe ziet jouw vakantie er uit?

Het mooiste eiland van Nederland

Wij van Vakantiehuisjes Waddenrust vinden Schiermonnikoog een heerlijke plek om te zijn.

De unieke combinatie van gezelligheid van het dorpje Schiermonnikoog en de kalmte van de natuur brengen jaarlijks tienduizenden medeliefhebbers naar ons mooie eiland.

De rust en knusheid van het eiland zijn voor ons dé twee basiselementen die wij proberen terug te laten komen in al onze huisjes. Onze vakantiehuisjes zijn door onze enorme liefde voor het eiland geschikt voor iedereen die houdt van Schiermonnikoog, of je nou jong of oud bent.

Wil je verder kennismaken met onze vakantiehuisjes? Neem dan gerust een kijkje hieronder.

Theo en Bea Soepboer
Theo en Bea Soepboer
Al meer dan 30 jaar trotse eigenaars

Voor ieder wat wils

Schiermonnikoog is een eiland waar vele mensen samenkomen. Je vindt er onder andere veel sporters, zon- en strandliefhebbers, vogelspotters en kunstliefhebbers.
Wij hebben samen met deze liefhebbers een lijst gemaakt met unieke tips die je niet aan je voorbij mag laten gaan wanneer je op Schiermonnikoog bent!

Leer schier kennen
Voor ieder wat wils
Voor je op de boot stapt

Voor je op de boot stapt

Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw vakantie naar Schiermonnikoog zo soepel mogelijk te laten verlopen. We vertellen je hoe je de veerhaven in Lauwersoog kunt bereiken (per auto, openbaar vervoer of fiets), hoe je de oversteek regelt naar Schiermonnikoog en hoe je vanaf de haven op Schiermonnikoog bij jouw eigen vakantiehuisje komt.

Lees onze tips
Waddendeal Midweek van 3 okt - 7 okt €199€ 265,00
Waddenrust Cottage

bovenkunstfaam

  • 2
  • 0